Tjänster

3D Visualisering

Vad är 3D-Visualisering

Med hjälp av 3D-visualisering kan du få en levande och realistisk bild över hur ditt byggprojekt kommer se ut när det är klart. Du kan få se hur nybyggnationen kommer se ut invändigt och utvändigt eller om uterummet som du planerar blir som du tänkt dig.

Vi hjälper dig att skapa 3D-visualisering av hela byggprojektet eller de delar du vill få en extra bra överblick över. Du kan få hjälp att skapa olika typer av 3D-modeller över byggprojektet. Från enklare 3D-modeller till mer komplexa och detaljerade 3D-bilder som passar till marknadsföringsmaterial.

En rad moderna, kubformade hus med stora fönster och modern design, omgivna av träd och grönska längs en asfalterad gångväg. Dessa hem, baserade på noggrant utformade arkitektritningar, blandar sömlöst natur med stadsliv.

Oavsett utmaning bygger vi på det vi vet fungerar och lyfter din vision om framgång

Varför 3D-visualisering?

Några anledningar till att göra 3D-visualisering av byggritningar är:

 • 3D-visualisering hjälper privatpersoner att få en bra bild över hur en idé kommer se ut i verkligheten.
 • Företag och mäklare kan visa potentiella kunder hur det färdigställda byggprojektet kommer se ut i detalj.
 • Du får en känsla över hur ett rum eller ett helt hus kommer se ut, det finns möjligheter att även se hur olika färg-och materialval påverkar projektet.
 • För mäklare och bostadsrättsföreningar som ska bygga nytt kan 3D-visualisering skapa vackert säljmaterial.
 • Du kan realistiskt jämföra olika idéer och förslag genom att skapa verklighetstrogna bilder och modeller över olika lösningar.
 • Behöver du grannmedgivande kan du visa grannar som är skeptiska hur ditt byggprojekt kommer se ut när det står på plats.

När du anlitar oss för 3D-visualisering har du alltid garanti på utfört arbete. Du får snabbt en offert och vi hjälper dig genom hela processen.

Vad kostar 3D-visualisering?

Det är svårt att ge ett exakt pris innan vi fått uppgifter om projektets storlek och vilken typ av bilder eller modeller som önskas. Några faktorer som påverkar priset är:

 • Hur detaljerade 3D-bilderna ska vara. Enklare 3D-modeller för mindre projekt går att ta fram till en lägre kostnad.
 • Om bilderna och modeller är till för att du ska få en uppfattning om projektet eller om 3D-visualisering ska användas för att begära in offerter från hantverkare.
 • Antalet bilder du behöver. För mäklare eller byggföretag som vill ha komplexa bilder som visar hur slutresultatet kommer se ut så har vi speciella paketlösningar.

Hos oss kan du enkelt och snabbt får en kostnadsfri offert genom att kontakta oss. På så sätt kan vi arbeta fram tillsammans vilken typ av 3D-visualisering som passar ditt projekt. Vi arbetar alltid med de mest prisvärda lösningarna för våra kunder.

Från idé till färdigt projekt

Våra övriga tjänster tillsammans med

3D Visualisering

Vi erbjuder alla tjänster du kan tänkas behöva, i alla steg av din byggresa. Allt från att söka ditt första bygglov, till att projektleda, besikta och förvalta små och stora byggnationer.

Vår process

Hur går 3D-visualisering till?

En modern byggnad i tre våningar med stora glasfönster och en svängd fasad med vertikala lameller, mot en minimalistisk urban bakgrund. För detaljerade bygglovshandlingar eller arkitektritningar, utforska våra tjänster online.

När vi tar fram 3D-visualisering av ett byggprojekt skapar vi digitala ritningar, hos oss kan du få hjälp från idé till färdiga bilder och modeller. Vi kan även ta fram 3D-modeller och bilder från befintliga ritningar. Så här kan det gå till när vi arbetar:

 • Ett första möte där vi har en dialog om ritningar och vad kunden har för målsättning med 3D-visualisering.
 • Vi tar fram ett utkast utefter första informationen eller från de ritningar vi fått.
 • Efter utkastet går vi igenom om det är något som ska revideras eller ändras.
 • Du får dina 3D-bilder och modeller och du har garanti på utfört arbete.

Du kan få allt från enklare 3D-bilder som ger dig en uppfattning om hur ditt projekt kommer se ut till detaljerade bilder som passar för mäklare och tillverkare av hus. Oavsett får du snabbt dina bilder och alltid en kostnadsfri offert.

3D-visualisering för interiör och exteriör

Eftersom byggprojekt kan vara svåra att överblicka med bara ritningar kan du få hjälp att skapa 3D-modellering som visar både exteriör och interiör. För privatpersoner som ska bygga ut eller bygga om kan 3D vara ett behjälpligt verktyg vid olika typer av val som rör interiören.

Ett företag som ska bygga restaurang eller kontor har också stora fördelar med att ta fram 3D-underlag. Se gärna vår sida för lokalanspassningar.

En modern matsal med ett rektangulärt bord, åtta stolar, ett växtcentrum och tre taklampor. Rummet ses genom öppna glasdörrar. Hyllplan syns på vänster sida, perfekt för att visa upp ritningar för bygglov eller arkitektritningar till ditt nästa projekt.

Hämta din offert med tre snabba klick

Markera alla som passar in

Beskriv kort ditt projekt

Vem skall vi skicka till?

Vanliga frågor

Vi hoppas att våra vanliga frågor skall kunna hjälpa dig närmare ditt mål. Om du skulle vilja ha vår hjälp och en erfaren partner så fyll i formuläret så pratar vi vidare om ditt projekt. Välkommen!

3D-visualisering är konsten att förvandla platta 2D-bilder till detaljerade 3D-modeller. Detta involverar först ett steg där man skapar grundläggande skisser som sedan genom en noggrann process omvandlas till färdiga, tredimensionella representationer genom 3D-rendering, vilket ger en djup och realism till designen.

Priserna på vår 3D-bildproduktion varierar, och baseras på projektets omfattning och detaljrikedom. Om du bara vill se hur ditt nya kök ska se ut så blir den prisbilden annorlunda om du önskar visualisera en ny stadsdel. Kontakta oss för en prisuppskattning på ditt projekt.