Bygglovsritningar Stockholm

Stockholm

Behöver du hjälp med bygglovsritningar i Stockholm? Då har du kommit rätt! Bygglovsproffsen är ett byggkonsultföretag som specialiserar sig på att ta fram detaljerade bygglovsritningar för alla typer av projekt i Stockholm. 

Vårt tillvägagångssätt

Hur kan Bygglovsproffsen hjälpa dig?

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med bygglov och vårt team av experter är kända för att leverera högkvalitativa ritningar som följer stadens krav och föreskrifter.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa just dina behov. Oavsett om du planerar att bygga om ditt hem, bygga ett nytt hus eller göra en tillbyggnad, kan vi hjälpa dig att få dina planer från ritbordet till verkligheten.

En modern matsal med ett rektangulärt bord, åtta stolar och ett centralt växtarrangemang. Minimalistisk belysning hänger över huvudet och glasdörrar ramar in utsikten. Designen integrerar sömlöst bygglovsritningar för en sammanhållen look.

Hämta din offert med tre snabba klick

Markera alla som passar in

Beskriv kort ditt projekt

Vem skall vi skicka till?

1. Fyll i formuläret och hämta en offert

Hämta en kostnadsfri prisuppskattning genom att antingen ringa oss på 010 207 88 07, eller fyll i vårt korta offertformulär så kontaktar vi dig med en prisuppskattning för just ditt projekt.

2. Förstudie & ritningar

Är du nöjd med din prisuppskattning så svarar du bara med ditt godkännande så kontaktar vi dig för att boka in en förstudie vid en tidpunkt som passar dig.

I förstudien hjälper vi dig att förstå alla aspekter av ditt byggprojekt. Vi analyserar förutsättningarna och ger dig rådgivning kring planeringen. Sedan tar vi fram dina ritningar som vanligtvis tar 2-4 veckor.

3. Bygglovsansökan

När ritningarna är klara kan du antingen ta bygglovsansökningsprocessen själv eller så kan vi även hjälpa dig med det också. Då hanterar vi all nödvändig dokumentation och kommunicerar med myndigheterna för att säkerställa att din ansökan godkänns så smidigt som möjligt.

Därefter hjälper vi dig att hitta ett pålitligt och lämpligt byggföretag så du är i trygga händer och får ett lyckat projekt.

Alla bygg du behöver för att realisera ditt drömprojekt

Våra byggtjänster

Vi är experter på att skapa bygglovsritningar i Stockholm. Vi hjälper dig genom hela processen, från rådgivning och planering till ansökan och godkännande av ditt bygglov. 

Våra ritningar uppfyller alla gällande krav och regler i Stockholmsområdet, vilket gör att din ansökan kan behandlas så smidigt som möjligt.

För att säkerställa att ditt byggprojekt i Stockholm är robust och hållbart erbjuder vi även konstruktionsritningar. 

Vi tar fram detaljerade ritningar som specificerar material, dimensioner och konstruktionstekniker för att garantera att ditt byggprojekt möter alla säkerhets- och hållbarhetskrav i Stockholmsregionen.

Vi erbjuder arkitekttjänster i Stockholm för att förvandla dina visioner till verklighet. Vårt team av erfarna arkitekter skapar estetiskt tilltalande och funktionella designlösningar som passar dina behov och preferenser. 

Allt detta samtidigt som vi ser till att alla arkitektoniska ritningar uppfyller bygglovskraven i Stockholmsområdet.

Låt Bygglovsproffsen ta hand om projektledningen för ditt byggprojekt i Stockholm. Våra erfarna byggprojektledare koordinerar alla aspekter av projektet, från planering och tidsplanering till budgethantering och kvalitetssäkring. 

Vi ser till att ditt projekt genomförs effektivt och enligt plan, specifikt anpassat för förhållandena i Stockholm.

Få en tydlig bild av ditt framtida byggprojekt i Stockholm med våra 3D-visualiseringar. Vi skapar realistiska 3D-modeller som gör det lättare för dig att förstå och presentera ditt projekt. 

Våra visualiseringar hjälper till att förmedla din vision och underlättar beslutsfattandet i byggprocessen i Stockholmsområdet.

Bygglovsproffsen är engagerade i hållbart byggande i Stockholm. Vi hjälper dig att integrera miljövänliga och energieffektiva lösningar i ditt byggprojekt. 

Genom att fokusera på hållbara material och metoder bidrar vi till att skapa byggnader i Stockholm som är bra för både miljön och framtida generationer.

Varför välja Bygglovsproffsen?

Vi är stolta över den höga nivå av kundservice vi erbjuder. Vi tar oss tid att lyssna på våra kunders önskemål och behov för att säkerställa att vi levererar en produkt som överträffar deras förväntningar.


Vi jobbar snabbt och effektivt, vilket innebär att du kan få dina ritningar levererade på kort tid.


Kontakta Bygglovsproffsen för att få hjälp med bygglovsritningar i Stockholm. Vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att skapa ritningar som uppfyller stadens krav och hjälper våra kunder att uppnå sina drömmar och visioner.

Hur kan vi hjälpa våra kunder att skapa bygglovsritningar i Stockholm?

För det första hjälper vi dig att ta reda på vad som krävs för att få ett bygglov i Stockholm. Vi känner till stadens regler och föreskrifter och kan hjälpa dig att navigera genom byråkratin.

Sedan tar vi din idé och omvandlar den till en detaljerad ritning som inkluderar all information som krävs av stadens byggnadsnämnd. Våra experter granskar och justerar ritningarna tills alla krav är uppfyllda.

Slutligen levererar vi ritningarna till dig så att du kan ansöka om ditt bygglov.

Du kan läsa mer om vad som gäller i Stockholms Stad här.

Vad kostar Bygglovsritningar?

Kostnaden för bygglovsritningar kan variera beroende på flera faktorer, inklusive projektets omfattning, komplexitet och den professionella du anlitar för att skapa ritningarna.

  1. Projektets Omfattning och Komplexitet: Ju större och mer komplexa projektet är, desto mer tid och arbete krävs för att skapa ritningarna. Detta kan påverka den totala kostnaden.

  2. Typ av Byggnadsprojekt: Kostnaden kan variera beroende på om det är för en tillbyggnad, ombyggnad, nybyggnad eller något annat byggnadsprojekt. Olika typer av projekt kan kräva olika detaljnivåer i ritningarna.

  3. Erfarenhet och Expertis hos Ritningsdesignern: Kostnaden kan variera beroende på arkitektens erfarenhet och expertis. Mer erfarna och specialiserade yrkespersoner kan ta ut högre avgifter. Antingen ett timpris eller fast pris. 

  4. Lokala Byggnadsbestämmelser och Krav: Om det finns särskilda krav eller bestämmelser för ritningar i din region kan detta påverka kostnaden. Det kan inkludera detaljer som krävs av byggnadsnämnden för att godkänna bygglovet.

  5. Normal Kostnad (Generell Uppskattning): Kostnaden för bygglovsritningar varierar betydligt, men som en generell uppskattning kan det vara från 10 000 till 50 000 SEK eller mer, beroende på faktorer som nämns ovan. Hör av dig till oss för att få en mer exakt bild av kostnaden för ditt specifika projekt.

Bygglovsritningar, vad vi kan hjälpa dig med i Stockholm

När du vänder dig till oss får du en heltäckande service och inte bara bygglovsritningar. Vi vet att det kan vara ett svårt att komma igång med ett projekt. För det är inte alltid lätt att veta vart du ska börja. Därför kan vi erbjuda många olika tjänster i samband med bygglovsansökan. Förutom själva bygglovsritningen hjälper vi dig med:

  • Vi ser över och granskar detaljplan för att du ska få godkänd bygglovsansökan
  • Vi hjälper dig med en projektledare som finns där för dig under hela processen
  • Vill du få hjälp med att fylla i ansökan och skicka in till kommunen gör vi det
  • Vi ser också till att du kan få hjälp med en kontrollansvarig och byggföretag
Utvalda projekt

Våra byggprojekt

Några av våra utvalda projekt.

Letar du efter någon som kan hjälpa dig att förverkliga ditt bygge över hela Sverige?

Ring oss direkt för svar på tal och frågor.

Maila direkt och få personlig kontakt med oss.

Våra favoriter i Stockholm

Arkitektens favoriter i Stockholm

En rad färgglada flervåningshus med många fönster, som påminner om detaljerade arkitektritningar, står bakom en mörk båt som ligger till kaj längs en strand.

Stortorget

Gamla Stan