Bygglovsritningar Göteborg

Göteborg

Letar du efter hjälp med bygglovsritningar i Göteborg? Bygglovsproffsen är ett konsultföretag med stor erfarenhet av att ta fram bygglovsritningar för både privatpersoner och företag i Göteborg med omnejd.

Vårt tillvägagångssätt

Hur kan Bygglovsproffsen hjälpa dig i Göteborg?

Vi är specialiserade på att skapa bygglovsritningar i Göteborg och hjälper våra kunder med allt från rådgivning och planering till ansökan och godkännande av bygglovet. Genom våra högkvalitativa ritningar och utformningar kan vi hjälpa dig att skapa din drömbyggnad på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt.

Med vår hjälp kan du få ett godkänt bygglov för allt från en enkel till- eller ombyggnad till större projekt som nybyggnationer, tillbyggnader och renoveringar. Vi arbetar med allt från enskilda bostäder till kommersiella fastigheter och offentliga byggnader.

Ett modernt hus med solpaneler på taket, stora glasfönster och en uteplats vid poolen med solstolar, ett parasoll och en grill vid solnedgången. Perfekt för dig som uppskattar detaljerade bygglovsritningar online.

Hämta din offert med tre snabba klick

Markera alla som passar in

Beskriv kort ditt projekt

Vem skall vi skicka till?

1. Fyll i formuläret och hämta en offert

Hämta en kostnadsfri prisuppskattning genom att antingen ringa oss på 010 207 88 07, eller fyll i vårt korta offertformulär så kontaktar vi dig med en prisuppskattning för just ditt projekt.

2. Förstudie & ritningar

Är du nöjd med din prisuppskattning så svarar du bara med ditt godkännande så kontaktar vi dig för att boka in en förstudie vid en tidpunkt som passar dig.

I förstudien hjälper vi dig att förstå alla aspekter av ditt byggprojekt. Vi analyserar förutsättningarna och ger dig rådgivning kring planeringen. Sedan tar vi fram dina ritningar som vanligtvis tar 2-4 veckor.

3. Bygglovsansökan

När ritningarna är klara kan du antingen ta bygglovsansökningsprocessen själv eller så kan vi även hjälpa dig med det också. Då hanterar vi all nödvändig dokumentation och kommunicerar med myndigheterna för att säkerställa att din ansökan godkänns så smidigt som möjligt.

Därefter hjälper vi dig att hitta ett pålitligt och lämpligt byggföretag så du är i trygga händer och får ett lyckat projekt.

Alla bygg du behöver för att realisera ditt drömprojekt

Våra byggtjänster

Vi är experter på att skapa bygglovsritningar i Stockholm. Vi hjälper dig genom hela processen, från rådgivning och planering till ansökan och godkännande av ditt bygglov. 

Våra ritningar uppfyller alla gällande krav och regler i Stockholmsområdet, vilket gör att din ansökan kan behandlas så smidigt som möjligt.

För att säkerställa att ditt byggprojekt i Stockholm är robust och hållbart erbjuder vi även konstruktionsritningar. 

Vi tar fram detaljerade ritningar som specificerar material, dimensioner och konstruktionstekniker för att garantera att ditt byggprojekt möter alla säkerhets- och hållbarhetskrav i Stockholmsregionen.

Vi erbjuder arkitekttjänster i Stockholm för att förvandla dina visioner till verklighet. Vårt team av erfarna arkitekter skapar estetiskt tilltalande och funktionella designlösningar som passar dina behov och preferenser. 

Allt detta samtidigt som vi ser till att alla arkitektoniska ritningar uppfyller bygglovskraven i Stockholmsområdet.

Låt Bygglovsproffsen ta hand om projektledningen för ditt byggprojekt i Stockholm. Våra erfarna byggprojektledare koordinerar alla aspekter av projektet, från planering och tidsplanering till budgethantering och kvalitetssäkring. 

Vi ser till att ditt projekt genomförs effektivt och enligt plan, specifikt anpassat för förhållandena i Stockholm.

Få en tydlig bild av ditt framtida byggprojekt i Stockholm med våra 3D-visualiseringar. Vi skapar realistiska 3D-modeller som gör det lättare för dig att förstå och presentera ditt projekt. 

Våra visualiseringar hjälper till att förmedla din vision och underlättar beslutsfattandet i byggprocessen i Stockholmsområdet.

Bygglovsproffsen är engagerade i hållbart byggande i Stockholm. Vi hjälper dig att integrera miljövänliga och energieffektiva lösningar i ditt byggprojekt. 

Genom att fokusera på hållbara material och metoder bidrar vi till att skapa byggnader i Stockholm som är bra för både miljön och framtida generationer.

Professionella ritningar från oss

Att ta fram bygglovsritningar kan vara en krånglig och tidskrävande process. Genom att anlita Bygglovsproffsen får du hjälp att ta fram ritningar som uppfyller alla krav och att hålla koll på alla steg i processen.

Vårt mål är att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda med vårt arbete. Därför arbetar vi alltid tillsammans med dig för att ta fram ritningar som passar dina önskemål och behov samtidigt som de är anpassade för bygglovskraven.

Kontakta Bygglovsproffsen

Kontakta oss på Bygglovsproffsen idag för hjälp med bygglovsritningar i Göteborg! Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att ta fram ritningar som gör din bygglovsprocess så smidig som möjligt.

Du kan läsa mer om vad som gäller i Göteborgs Stad här.

Hos oss får du:

 • Erfarenhet och kunskap om bygglovsprocessen: Vi har stor erfarenhet av att ta fram bygglovsritningar för olika typer av byggnader i Göteborg och kan hjälpa dig genom hela processen.

 • Specialanpassade ritningar: Vi anpassar alla ritningar efter dina önskemål och behov samtidigt som vi ser till att de uppfyller alla krav som ställs av kommunen.

 • Snabb och effektiv service: Vi arbetar snabbt och effektivt för att du ska kunna få dina bygglovsritningar så snabbt som möjligt.

 • Lokal kännedom: Vi har stor kunskap om Göteborg och dess omnejd och kan därför ge dig lokala tips och råd i samband med din bygglovsprocess.

Vad kostar Bygglovsritningar i Göteborg?

Kostnaden för bygglovsritningar kan variera beroende på flera faktorer, inklusive projektets omfattning, komplexitet och den professionella du anlitar för att skapa ritningarna.

 1. Projektets Omfattning och Komplexitet: Ju större och mer komplexa projektet är, desto mer tid och arbete krävs för att skapa ritningarna. Detta kan påverka den totala kostnaden.
 2. Typ av Byggnadsprojekt: Kostnaden kan variera beroende på om det är för en tillbyggnad, ombyggnad, nybyggnad eller något annat byggnadsprojekt. Olika typer av projekt kan kräva olika detaljnivåer i ritningarna.
 3. Erfarenhet och Expertis hos Ritningsdesignern: Kostnaden kan variera beroende på arkitektens erfarenhet och expertis. Mer erfarna och specialiserade yrkespersoner kan ta ut högre avgifter. Antingen ett timpris eller fast pris. 
 4. Lokala Byggnadsbestämmelser och Krav: Om det finns särskilda krav eller bestämmelser för ritningar i din region kan detta påverka kostnaden. Det kan inkludera detaljer som krävs av byggnadsnämnden för att godkänna bygglovet.
 5. Normal Kostnad (Generell Uppskattning): Kostnaden för bygglovsritningar varierar betydligt, men som en generell uppskattning kan det vara från 10 000 till 50 000 SEK eller mer, beroende på faktorer som nämns ovan. Hör av dig till oss för att få en mer exakt bild av kostnaden för ditt specifika projekt.

Bygglovsritningar, vad vi kan hjälpa dig med i Göteborg

När du vänder dig till oss får du en heltäckande service och inte bara bygglovsritningar. Vi vet att det kan vara ett svårt att komma igång med ett projekt. För det är inte alltid lätt att veta vart du ska börja. Därför kan vi erbjuda många olika tjänster i samband med bygglovsansökan. Förutom själva bygglovsritningen hjälper vi dig med:

 • Vi ser över och granskar detaljplan för att du ska få godkänd bygglovsansökan
 • Vi hjälper dig med en projektledare som finns där för dig under hela processen
 • Vill du få hjälp med att fylla i ansökan och skicka in till kommunen gör vi det
 • Vi ser också till att du kan få hjälp med en kontrollansvarig och byggföretag

Letar du efter någon som kan hjälpa dig att förverkliga ditt bygge över hela Sverige?

Ring oss direkt för svar på tal och frågor.

Maila direkt och få personlig kontakt med oss.

Våra favoriter i Göteborg

Arkitektens favoriter i Göteborg

Bilden visar exteriören av en stor, upplyst teaterbyggnad i skymningen, med flera välvda fönster och en skylt med texten "Stora Teatern" ovanför ingången – ett arkitektoniskt underverk som sannolikt krävde detaljerade bygglovsritningar.

Stora Teatern

Kungsparken

En historisk tegelbyggnad med en spetsig, brant sluttande vit taklinje längs en strand under en klarblå himmel. Några få personer sitter på en uteplats bredvid byggnaden och diskuterar eventuellt arkitektritningar för framtida projekt i den charmiga lokalen.

Feskekörka

Rosenlund Canal

Ett stort vitt segelfartyg lade till i närheten av en modern byggnad med röda och vita ränder under en delvis molnig himmel, som påminner om design som setts i bygglovsritningar online.

Läppstiftet

Göta Älv River