Om Bygglovsproffsen

Vi på Bygglovsproffsen har lång erfarenhet av både produktion och projektering inom bygg

Bygglovsproffsen grundades i Västerås 2019 och består idag av ett team med duktiga ingenjörer, arkitekter och byggentreprenörer som alla har fokus på att hjälpa dig med ditt bygge.

Vår affärsidé grundar sig på att kunna erbjuda både privatpersoner och företag professionell hjälp från första idé till nyckelfärdigt byggnad oavsett storlek på vision och budget.

Vi är stolta över att kunna erbjuda fabrikstillverkning och montering av alla trähus vi ritar tack vare vår erfarna samarbetspartner som har byggt kostnadseffektiva hus på detta vis i hela 25-år.
Energieffektivitet är viktigt för oss och därför samarbetar vi också med ett företag som installerar solceller i Mälardalsregionen för att kunna erbjuda er som kund professionell hjälp med detta och i ett tidigt skede kolla på olika varianter av solceller som skulle passa bra på er byggnad samtidigt som ni får ett bra pris på installationen av solceller. Önskar ni att bygga ett sten- eller lösvirkeshus har vi såklart kontakter och lösningar för även detta så ni kan få hjälp oavsett vilken typ av hus ni vill bygga.

Vi finns baserade i Uppsala, Stockholm och Västerås och är behjälpliga för kunder i hela vårt avlånga land med våra olika byggkonsulttjänster och husproduktioner.

Oavsett om uppdraget består av stor eller liten karaktär hjälper vi er alltid med ett positivt engagemang.

VISION

Bygglovsproffsen ska vara privatpersoners och företags självklara val när dem behöver hjälp med byggprojektering och byggnation av bostäder, lokaler och fastigheter.

AFFÄRSIDÉ

Vi vill kunna hjälpa och vägleda alla våra kunder från start till mål med deras byggplaner. För oss är det viktigt att tänka på miljön och därför vill vi vara med att skapa energieffektiva byggnader och samtidigt hålla nere byggkostnaderna genom smarta byggsätt.

VÄRDEGRUND

Utveckling
Respekt
Engagemang

Känn dig som hemma med oss.
Vi hjälper dig under hela processen.