BYGGLOV I GÖTEBORG

BYGGLOV I GÖTEBORG

Bygglovsritningar i Göteborg, Vi hjälper dig!

Letar du efter hjälp med bygglovsritningar i Göteborg? Bygglovsproffsen är ett konsultföretag med stor erfarenhet av att ta fram bygglovsritningar för både privatpersoner och företag i Göteborg med omnejd.

Hur kan Bygglovsproffsen hjälpa dig?

Vi är specialiserade på att skapa bygglovsritningar i Göteborg och hjälper våra kunder med allt från rådgivning och planering till ansökan och godkännande av bygglovet. Genom våra högkvalitativa ritningar och utformningar kan vi hjälpa dig att skapa din drömbyggnad på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt.

Med vår hjälp kan du få ett godkänt bygglov för allt från en enkel till- eller ombyggnad till större projekt som nybyggnationer, tillbyggnader och renoveringar. Vi arbetar med allt från enskilda bostäder till kommersiella fastigheter och offentliga byggnader.

Få kostnadsfri offert

Fråga oss om en kostnadsfri offert för ditt projekt. Vi hjälper dig.

Professionella ritningar från oss

Att ta fram bygglovsritningar kan vara en krånglig och tidskrävande process. Genom att anlita Bygglovsproffsen får du hjälp att ta fram ritningar som uppfyller alla krav och att hålla koll på alla steg i processen.

Vårt mål är att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda med vårt arbete. Därför arbetar vi alltid tillsammans med dig för att ta fram ritningar som passar dina önskemål och behov samtidigt som de är anpassade för bygglovskraven.

Kontakta Bygglovsproffsen

Kontakta oss på Bygglovsproffsen idag för hjälp med bygglovsritningar i Göteborg! Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att ta fram ritningar som gör din bygglovsprocess så smidig som möjligt.

Du kan läsa mer om vad som gäller i Göteborgs Stad här.

Hos oss får du:

 • Erfarenhet och kunskap om bygglovsprocessen: Vi har stor erfarenhet av att ta fram bygglovsritningar för olika typer av byggnader i Göteborg och kan hjälpa dig genom hela processen.

 • Specialanpassade ritningar: Vi anpassar alla ritningar efter dina önskemål och behov samtidigt som vi ser till att de uppfyller alla krav som ställs av kommunen.

 • Snabb och effektiv service: Vi arbetar snabbt och effektivt för att du ska kunna få dina bygglovsritningar så snabbt som möjligt.

 • Lokal kännedom: Vi har stor kunskap om Göteborg och dess omnejd och kan därför ge dig lokala tips och råd i samband med din bygglovsprocess.

Vad kostar Bygglovsritningar?

Kostnaden för bygglovsritningar kan variera beroende på flera faktorer, inklusive projektets omfattning, komplexitet och den professionella du anlitar för att skapa ritningarna.

 1. Projektets Omfattning och Komplexitet: Ju större och mer komplexa projektet är, desto mer tid och arbete krävs för att skapa ritningarna. Detta kan påverka den totala kostnaden.
 2. Typ av Byggnadsprojekt: Kostnaden kan variera beroende på om det är för en tillbyggnad, ombyggnad, nybyggnad eller något annat byggnadsprojekt. Olika typer av projekt kan kräva olika detaljnivåer i ritningarna.
 3. Erfarenhet och Expertis hos Ritningsdesignern: Kostnaden kan variera beroende på arkitektens erfarenhet och expertis. Mer erfarna och specialiserade yrkespersoner kan ta ut högre avgifter. Antingen ett timpris eller fast pris. 
 4. Lokala Byggnadsbestämmelser och Krav: Om det finns särskilda krav eller bestämmelser för ritningar i din region kan detta påverka kostnaden. Det kan inkludera detaljer som krävs av byggnadsnämnden för att godkänna bygglovet.
 5. Normal Kostnad (Generell Uppskattning): Kostnaden för bygglovsritningar varierar betydligt, men som en generell uppskattning kan det vara från 10 000 till 50 000 SEK eller mer, beroende på faktorer som nämns ovan. Hör av dig till oss för att få en mer exakt bild av kostnaden för ditt specifika projekt.

Bygglovsritningar, vad vi kan hjälpa dig med

När du vänder dig till oss får du en heltäckande service och inte bara bygglovsritningar. Vi vet att det kan vara ett svårt att komma igång med ett projekt. För det är inte alltid lätt att veta vart du ska börja. Därför kan vi erbjuda många olika tjänster i samband med bygglovsansökan. Förutom själva bygglovsritningen hjälper vi dig med:

 • Vi ser över och granskar detaljplan för att du ska få godkänd bygglovsansökan
 • Vi hjälper dig med en projektledare som finns där för dig under hela processen
 • Vill du få hjälp med att fylla i ansökan och skicka in till kommunen gör vi det
 • Vi ser också till att du kan få hjälp med en kontrollansvarig och byggföretag

Få kostnadsfri offert

Fråga oss om en kostnadsfri offert för ditt projekt. Vi hjälper dig.

Känn dig som hemma med oss.
Vi hjälper dig under hela processen.