Fabrikstillverkade prefabhus

Vi är experter på nybyggnation och kan tack vare vår samarbetspartner erbjuda fabrikstillverkning av alla trähus vi ritar till mycket förmånliga priser.

Vår samarbetspartner som står för tillverkning och montering är ett svenskt byggföretag som har byggt hus på detta vis i över 25-år och har därför stor vana av byggsättet och levererar jämn och hög kvalitet på alla hus de bygger.

Det går även bra ifall du redan har färdiga ritningar att utgå ifrån och endast vill beställa ett kostnadseffektivt hus.

Prefabhus är en förkortning av prefabricerade hus vilket innebär att väggelement, takkassetter och takstolar tillverkas i fabrik. Det innebär att kostnaden blir lägre men utan att tumma på kvalitet eller design.

Det första du behöver göra är att etablera grunden för huset samt allt VA arbete, vilket vi också kan hjälpa Er med om ni beställer den tjänsten. Annars utför vi allt resterande arbete efter att grundläggning är gjord.

Hos oss får du även flexibiliteten att du kan välja själv hur pass färdigt ditt fabrikstillverkade Prefabhus ska vara. Du kan få huset helt nyckelfärdigt eller välja vilka delar du vill göra själv för att på så vis hålla nere dem redan billiga byggkostnaderna ännu mer

Dessutom har vi en till samarbetspartner som kan installera solceller på ditt tak till ett förmånligt pris, dock endast i Mälardalsregionen med omnejd när det gäller villaprojekt. Vid större projekt och anläggningar kan dem dock vara till hjälp i hela vårt avlånga land.

Få kostnadsfri offert

Fråga oss om en kostnadsfri offert för ditt projekt. Vi hjälper dig.

Varför välja fabrikstillverkade Prefabhus?

Fabrikstillverkade Prefabhus som vi levererar har många fördelar förutom att vara fördelaktigt ekonomiskt. Vi arbetar nära husfabriker i Lettland vilket gör att vi har kontroll över bland annat kvalitet. Några andra anledningar till att välja fabrikstillverkade Prefabhus är: 

 • Snygg design och flexibla lösningar som gör det möjligt att påverka exakta slutresultatet.
 • Våra fabrikstillverkade Prefabhus lever upp till alla svenska krav, normer och standarder.
 • Vi hjälper dig att ta fram rätt husmodell och färdiga lösningar enligt dina krav och önskemål.
 • När du väljer ett Prefabhus behöver du inte oroa dig för att det ska bli förseningar på grund av väderförhållande.
 • Husen tillverkas i fabrik vilket ger bättre förutsättningar för kvalitetskontroll.
 • Ett prefabhus är energieffektivt och kräver färre transporter än traditionellt husbyggande vilket gör att det är en miljövänligare lösning.
 • Du vet redan från start exakt hur huset kommer se ut och vilket slutpriset blir.

Vi är experter på nyproduktion och har därför kunnat välja ut de bästa fabrikerna som tillverkar huselement.

Fabrikstillverkade Prefabhus – så här fungerar det

Hos oss kan du få hjälp med allt från projektledning i Mälardalen till att beställa ett fabrikstillverkat Prefabhus oavsett vart i Sverige du bygger. Vi gör det enkelt att hitta rätt lösningar genom att:

 • Du kan i lugn och ro gå igenom olika val av husmodeller.
 • Du kan tillsammans med oss rita ett hus helt efter egna önskemål.
 • Välj själv hur du vill att huset ska levereras, från nyckelfärdigt till vilka delar du vill göra själv.
 • Du får hjälp med speciella önskemål och hjälp att välja tillval vid behov.
 • När du är klar med valen får du en offert att ta ställning till.
 • Vår samarbetspartner kan hjälpa dig med totalentreprenad i hela landet.
 • Produktionen av ditt prefabhus går snabbt och smidigt.
 • Huset blir snabbt vädertätt vilket minskar risken för fuktskador under byggtiden.
 • Vi ser till att du hela tiden får information om vad som händer med ditt projekt.
 • När huset ska monteras är många delar redan färdiga från fabrik.

Genom att välja ett fabrikstillverkat Prefabhus får du en smidig lösning när du vill bygga nytt.

Du bestämmer med Fabrikstillverkade Prefabhus

När du väljer fabrikstillverkade Prefabhus genom oss har du total kontroll över slutresultatet.

 • Vi hjälper dig så du kan göra egna tillval, även om produktionen sker i fabrik får du bra kvalitet och snygg design. Utbudet av olika husmodeller är stort vilket gör att du kan få precis det huset du alltid drömt om.
 • Välj att bara stiga in i ett färdigt hus eller låt insidan vara tomt så du kan utforma dina egna lösningar. Vi hjälper dig att hitta den nivå som passar dig och dina förutsättningar för att projektet ska bli så lyckat som möjligt. 
 • Husen är tillverkade för att passa det svenska klimatet med alla utmaningar det innebär vinter som sommar. Du får en smidig byggprocess som du har kontroll över från det att du börjar din beställning till inflyttning och efterkontroller.

Vi strävar efter att hela tiden kunna hjälpa våra kunder med de bästa fabrikstillverkade Prefabhusen som matchar alla krav beställaren har.

Det är tryggt med fabrikstillverkade Prefabhus

Bygga nytt är ett stort projekt där du investerar tid och pengar. Många drömmer om att flytta in i ett helt nybyggt hus där allt är precis som man tänkt sig utan att behöva kompromissa. När du väljer oss får du ett tryggt alternativ och prisvärt alternativ där du inte behöver kompromissa med design eller kvalitet. Från första stund vet du vad du kommer att få och hur slutresultatet kommer se ut. När du köper ett befintligt hus innebär det ofta att du inte riktigt vet vad som behöver göras och många gånger kan det behövas renoveras eller byggas om.

Väljer du ett fabrikstillverkat prefabhus vet du exakt vad du får och du kan känna dig trygg med att allt fungerar som det ska. Dessutom får du alltid garanti, du vet vad slutresultatet kommer kosta och kontroll över allt från planlösning till färg på fasaden. När du vill bygga nytt och samtidigt få trygghet är våra Prefabhus det bästa alternativet. Kontakta oss för att få hjälp att hitta ditt Prefabhus som matchar dina krav.

Fabrikstillverkade Prefabhus – ett miljövänligt alternativ

En av många fördelarna med fabrikstillverkade Prefabhus är att det är ett miljövänligare alternativ. Eftersom husmodulerna tillverkas i fabrik sker det energieffektivt och med mindre spill än vid platsbyggda hus. Vi arbetar även för att hitta hållbara lösningar när vi samarbetar med olika fabriker i Lettland. 

Eftersom husen kommer i färdiga delar blir det även mindre transporter vilket minskar utsläppen vid transport. Du kan välja att få alla delar som krävs för färdigställande tillsammans med ditt hus. Det gör att du både minskar antalet transporter och minska svinn vid montering. Ett helt nytt hus är även mer energieffektivt än äldre hus då de byggs efter moderna krav och regler.

Få en offert på fabrikstillverkade Prefabhus

Hos oss får du den hjälp du behöver när du väljer färdiga fabrikstillverkade Prefabhus. Du har fördelen att färdiga hus inte kräver lika mycket kunskaper av beställaren som andra alternativ. Vi hjälper dig även med att ta fram dina lösningar direkt från start. På så sätt får du en klar kostnadsbild och en klar offert innan du bestämmer dig för dina val. Med våra fabrikstillverkade Prefabhus får du en större flexibilitet när det kommer till budget och det går att få mer ekonomiskt fördelaktiga lösningar.

Du kan få hjälp från idéstadie, projektering och bygglov till ett nyckelfärdigt hus att flytta in i. Runt om i hela landet kan vår erfarna samarbetspartner hjälpa till med totalentreprenad för extra smidiga och kostnadseffektiva lösningar. Kontakta oss som det passar dig för en smart offert på fabrikstillverkade Prefabhus.

För dig som istället vill bygga Sten-, Lösvirkes- eller Modulhus har vi självklart kontakter och lösningar för det också.

Känn dig som hemma med oss.
Vi hjälper dig under hela processen.