BYGGLOV I MALMÖ

BYGGLOV I MALMÖ

Bygglovsritningar i Malmö, Vi hjälper dig!

Bygglovsproffsen är ett byggkonsultsföretag som specialiserat sig på att hjälpa sina kunder med bygglovsritningar i Malmö. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med bygglovsförfaranden och vårt mål är att göra det enkelt för våra kunder att få den tillåtelse och de tillstånd som krävs för deras byggprojekt.

Vårt team består av kreativa och tekniskt kunniga arkitekter, byggnadsingenjörer och planerare som är kända för sin skicklighet i att utforma och skapa ritningar. Vi jobbar alltid tätt tillsammans med våra kunder för att försäkra oss om att resultatet blir så bra som möjligt och att det uppfyller alla krav som ställs av Malmö stad.

Hur kan Bygglovsproffsen hjälpa dig?

Vi är specialiserade på att skapa bygglovsritningar i Malmö och hjälper våra kunder med allt från rådgivning och planering till ansökan och godkännande av bygglovet. Genom våra högkvalitativa ritningar och utformningar kan vi hjälpa dig att skapa din drömbyggnad på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt.

Med vår hjälp kan du få ett godkänt bygglov för allt från en enkel till- eller ombyggnad till större projekt som nybyggnationer, tillbyggnader och renoveringar. Vi arbetar med allt från enskilda bostäder till kommersiella fastigheter och offentliga byggnader.

Få kostnadsfri offert

Fråga oss om en kostnadsfri offert för ditt projekt. Vi hjälper dig.

Vad hjälper Bygglovsproffsen till med?

Vi hjälper våra kunder med allt från att ansöka om lov till att skapa ritningarna som behövs för att ta emot godkännande. Vi har expertkunskap i att skapa detaljerade ritningar som passar Malmös lokala byggstandard.

Vi kan skapa modeller i både 3D och 2D och hjälper våra kunder att förstå byggprocessen. Vi kan också hjälpa med att ansöka om dispens och dylikt.

Låt oss hjälpa dig

När du anlitar Bygglovsproffsen för ditt byggprojekt, kan du vara säker på att du får den mest effektiva, noggranna och professionella hjälpen du behöver för att få bygglov i Malmö.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt byggprojekt!

Du kan läsa mer om vad som gäller i Malmö stad här.

Vad kostar Bygglovsritningar?

Kostnaden för bygglovsritningar kan variera beroende på flera faktorer, inklusive projektets omfattning, komplexitet och den professionella du anlitar för att skapa ritningarna.

  1. Projektets Omfattning och Komplexitet: Ju större och mer komplexa projektet är, desto mer tid och arbete krävs för att skapa ritningarna. Detta kan påverka den totala kostnaden.
  2. Typ av Byggnadsprojekt: Kostnaden kan variera beroende på om det är för en tillbyggnad, ombyggnad, nybyggnad eller något annat byggnadsprojekt. Olika typer av projekt kan kräva olika detaljnivåer i ritningarna.
  3. Erfarenhet och Expertis hos Ritningsdesignern: Kostnaden kan variera beroende på arkitektens erfarenhet och expertis. Mer erfarna och specialiserade yrkespersoner kan ta ut högre avgifter. Antingen ett timpris eller fast pris. 
  4. Lokala Byggnadsbestämmelser och Krav: Om det finns särskilda krav eller bestämmelser för ritningar i din region kan detta påverka kostnaden. Det kan inkludera detaljer som krävs av byggnadsnämnden för att godkänna bygglovet.
  5. Normal Kostnad (Generell Uppskattning): Kostnaden för bygglovsritningar varierar betydligt, men som en generell uppskattning kan det vara från 10 000 till 50 000 SEK eller mer, beroende på faktorer som nämns ovan. Hör av dig till oss för att få en mer exakt bild av kostnaden för ditt specifika projekt.

Bygglovsritningar, vad vi kan hjälpa dig med

När du vänder dig till oss får du en heltäckande service och inte bara bygglovsritningar. Vi vet att det kan vara ett svårt att komma igång med ett projekt. För det är inte alltid lätt att veta vart du ska börja. Därför kan vi erbjuda många olika tjänster i samband med bygglovsansökan. Förutom själva bygglovsritningen hjälper vi dig med:

  • Vi ser över och granskar detaljplan för att du ska få godkänd bygglovsansökan
  • Vi hjälper dig med en projektledare som finns där för dig under hela processen
  • Vill du få hjälp med att fylla i ansökan och skicka in till kommunen gör vi det
  • Vi ser också till att du kan få hjälp med en kontrollansvarig och byggföretag

Få kostnadsfri offert

Fråga oss om en kostnadsfri offert för ditt projekt. Vi hjälper dig.
Känn dig som hemma med oss.
Vi hjälper dig under hela processen.