3D-VISUALISERING 

3D-VISUALISERING

Med hjälp av 3D-visualisering kan du få en levande och realistisk bild över hur ditt byggprojekt kommer se ut när det är klart. Du kan få se hur nybyggnationen kommer se ut invändigt och utvändigt eller om uterummet som du planerar blir som du tänkt dig.

Vi hjälper dig att skapa 3D-visualisering av hela byggprojektet eller de delar du vill få en extra bra överblick över. Du kan få hjälp att skapa olika typer av 3D-modeller över byggprojektet. Från enklare 3D-modeller till mer komplexa och detaljerade 3D-bilder som passar till marknadsföringsmaterial.

Få kostnadsfri offert

Fråga oss om en kostnadsfri offert för ditt projekt. Vi hjälper dig.

Varför 3D-visualisering?

Några anledningar till att göra 3D-visualisering av byggritningar är:

 • 3D-visualisering hjälper privatpersoner att få en bra bild över hur en idé kommer se ut i verkligheten.
 • Företag och mäklare kan visa potentiella kunder hur det färdigställda byggprojektet kommer se ut i detalj.
 • Du får en känsla över hur ett rum eller ett helt hus kommer se ut, det finns möjligheter att även se hur olika färg-och materialval påverkar projektet.
 • För mäklare och bostadsrättsföreningar som ska bygga nytt kan 3D-visualisering skapa vackert säljmaterial.
 • Du kan realistiskt jämföra olika idéer och förslag genom att skapa verklighetstrogna bilder och modeller över olika lösningar.
 • Behöver du grannmedgivande kan du visa grannar som är skeptiska hur ditt byggprojekt kommer se ut när det står på plats.

När du anlitar oss för 3D-visualisering har du alltid garanti på utfört arbete. Du får snabbt en offert och vi hjälper dig genom hela processen.

Vad kostar 3D-visualisering?

Det är svårt att ge ett exakt pris innan vi fått uppgifter om projektets storlek och vilken typ av bilder eller modeller som önskas. Några faktorer som påverkar priset är:

 • Hur detaljerade 3D-bilderna ska vara. Enklare 3D-modeller för mindre projekt går att ta fram till en lägre kostnad.
 • Om bilderna och modeller är till för att du ska få en uppfattning om projektet eller om 3D-visualisering ska användas för att begära in offerter från hantverkare.
 • Antalet bilder du behöver. För mäklare eller byggföretag som vill ha komplexa bilder som visar hur slutresultatet kommer se ut så har vi speciella paketlösningar.

Hos oss kan du enkelt och snabbt får en kostnadsfri offert genom att kontakta oss. På så sätt kan vi arbeta fram tillsammans vilken typ av 3D-visualisering som passar ditt projekt. Vi arbetar alltid med de mest prisvärda lösningarna för våra kunder.

Hur går 3D-visualisering till?

När vi tar fram 3D-visualisering av ett byggprojekt skapar vi digitala ritningar, hos oss kan du få hjälp från idé till färdiga bilder och modeller. Vi kan även ta fram 3D-modeller och bilder från befintliga ritningar. Så här kan det gå till när vi arbetar:

 • Ett första möte där vi har en dialog om ritningar och vad kunden har för målsättning med 3D-visualisering.
 • Vi tar fram ett utkast utefter första informationen eller från de ritningar vi fått.
 • Efter utkastet går vi igenom om det är något som ska revideras eller ändras.
 • Du får dina 3D-bilder och modeller och du har garanti på utfört arbete.

Du kan få allt från enklare 3D-bilder som ger dig en uppfattning om hur ditt projekt kommer se ut till detaljerade bilder som passar för mäklare och tillverkare av hus. Oavsett får du snabbt dina bilder och alltid en kostnadsfri offert.

3D-visualisering för interiör och exteriör

Eftersom byggprojekt kan vara svåra att överblicka med bara ritningar kan du få hjälp att skapa 3D-modellering som visar både exteriör och interiör. För privatpersoner som ska bygga ut eller bygga om kan 3D vara ett behjälpligt verktyg vid olika typer av val som rör interiören.

Ett företag som ska bygga restaurang eller kontor har också stora fördelar med att ta fram 3D-underlag. Se gärna vår sida för lokalanspassningar.

Få kostnadsfri offert

Fråga oss om en kostnadsfri offert för ditt projekt. Vi hjälper dig.

Känn dig som hemma med oss.
Vi hjälper dig under hela processen.